VÉNUSZ hatása érvényesül pénteken

Hirdetés

Manapság már szinte teljesen függetlenítettük magunkat attól, hogy a hét egyes napjai milyen teendők elvégzésére a legalkalmasabbak, azt csináljuk, amire éppen időnk van. Őseink ismerték a titkát annak, hogy mit kell tenni azért, hogy életük kiegyensúlyozottabb és hasznosabb legyen.

Szerelemi kapcsolatoknak és romantikus együttléthez kiváló alkalom a pénteki nap. Az eljegyzést vagy az esküvőt szerencsés erre a napra időzíteni. Művészek nagyobb ihletet kapnak ilyenkor, de megállapodásokra, kibékülésre, vagy a párkapcsolatban felmerülő konfliktusok elsimítására jótékony hatással van a Vénusz.
Többet foglalkozhatunk szépítkezéssel, vagy divatos ruhavásárlással.
Hatékonyan fejti ki hatását a vesetisztító gyógynövény tea.

A bolygók így hatnak a hét napjaira:

Hétfő a Hold napja
Víz nap, családlátogatás, babanéző, anya nap. Erre a napra érdemes ütemezni a nagymosást, a ruhák tisztábbak fehérebbek lesznek. Egészségünk, szépségünk, testünk karbantartására fogyasszunk több folyadékot, főleg vizet. Ezen a napon érdemes úszni, szaunázni, gőzfürdőzni. Színe a fehér, kiegyenlíti a lelki bizonytalanságot.

Kedd a Mars napja
Ez a hét energianapja, ekkor érdemes javításokat végezni a lakásban és a házkörül. Ilyenkor hatékonyabbak az erősítő, önvédelmi edzések. Fogyaszthatunk fűszeres, csípős ételeket. Színe a vörös, erőt és magabiztosságot ad, fokozza a testi vágyat.

Hirdetés

Szerda a Merkúr napja
Ez az intellektus napja, a nagy beszélgetések, hatékony tárgyalások, jobb tanulási kapacitás napja, olvasásra és tervezésre is alkalmas. Fogyasszunk sok gyümölcsöt, ez a nap a legalkalmasabb a futósportokra. Színe a tarka és a tengerkék, jó koncentrációt ad.

Csütörtök a Jupiter napja
Szerződések, üzletkötések, hivatali ügyek intézésére alkalmas nap. A hitünket, optimizmusunkat erősíthetjük. Sportban a csapatjátékok napja. Nehezebb, kiadósabb ételeket is fogyaszthatunk. Színe a bíbor, ibolya, vidámságot hoz.

Péntek a Vénusz napja
Ez a nap alkalmas a pénzügyek intézésére, szépítkezésre, randizásra, szórakozásra. Büntetlenül fogyaszthatunk édességet. Sportként a test szépségét növelő dolgok, pl. aerobik. Színe a rózsaszín és a világoskék, boldogságot hoz.

Szombat a Szaturnusz napja
Kimért nap, pihenjünk, elmélkedjünk, meditáljunk. Ekkor érdemes kirándulni a természetbe. A gondolkodás napja. Sportja a jóga. Színe a fekete, barna, szürke. Belső rendeződést ad.

Vasárnap a Nap napja
A családi és baráti összejövetelek, az apa napja, Sportokban a versenyre és a győzelemre kiélezett nap. Színe a narancs és a sárga, erősíti az önértékelést.

 

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik