Tízmilliószoros napok 2017-ben is lesznek. Készülj ezeken a napokon:

Hirdetés

Mi a tízmilliószoros nap?

Amit a tízmilliós napokon gondolsz, tízmilliószoros erővel válik valóra.

A tibeti nagy buddha napokat tartják tízmilliószoros napoknak. Mi is tudjuk, és tapasztaltuk is életünk során, hogy sokszor valóra vált, amit gondoltunk. Vagy éppen amit magunkról mi gondoltunk, úgy viszonyultak hozzánk az emberek. A buddhizmus szerint azonban vannak olyan napok, amikor  minden pozitív és negatív gondolatunk tízmilliószoros erővel hat. Ezért fontos, hogy ezeken a napokon csupa szeretetteli gondolattal töltsük meg magunkat, mert ugyanezt fogjuk visszakapni. Próbáljunk koncentrálni a belső békére, és a nyugalomra, keressük a harmóniát a nap folyamán. Figyeljünk arra, hogy ezeket az érzéseket terjesszük ki családtagjainkra, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is. Ha ezen gondolatok alapján cselekedni is hajlandóak vagyunk, akkor óriás lépést tehetünk afelé, hogy megszabaduljunk régi, nem kívánt szokásainktól.

Évente összesen négy ilyen nap van: az első kettő mindig Telihold napjára esik, a harmadik teremtő nap 4 nappal Újhold után, míg az utolsó pedig Telihold után 7 nappal következik. Amennyiben minden igyekezetünk ellenére negatív érzelmeink merülnének fel, engedjük el őket békével. A terheink feloldását is érdemes ezekre a napokra időzíteni:
március 12. (Telihold napja is egyben)

június 9.  (Telihold napja is egyben)

július 27.

Hirdetés

november 10.

Ha 2017-ben is kiemelten figyelünk magunkra, könnyebben elérhetjük céljainkat:

  1. Határozzuk el, hogy meglátjuk a helyzetek mögött rejlő végtelen lehetőségeket!
  2. Gondolatainkkal, szavainkkal és cselekedeteinkkel is erősítsük, amit szeretünk, szeretnénk.
  3. Figyelmünket csak arra irányítsuk, amit elérni vágyunk!

Tudnunk kell, hogy vannak százszoros napok is. A tibetiek szerint minden Telihold illetve Újhold napja is százszoros teremtő erővel bír. Amit ezeken a napokon adunk, azt százszorosan kapjuk vissza. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Ezekre a napokra is érdemes gondolatainkra, érzelmeikre és cselekedeteinkre figyelmet fordítani. Csak olyat adjunk, amit mi magunk is szívesen elfogadnánk!

Gyújtsunk meg például egy füstölőt vagy egy gyertyát, és kérjük, másokban is jelenjen meg a szeretet, az elfogadás, a megértés és a megbocsátás, mind önmaga, mind a világ felé.

Ezek fontos napok a buddhizmus szerint, figyelj rá és használd a saját fejlődésedre!

Forrás:

– pozitivkisugarzas.blogspot.hu

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik