TÉVHITEK A MÉDIÁBÓL NEGYVEN FELETTI NŐKNEK

Hirdetés

ELMÚLTÁL NEGYVEN, VAGY NE AJ ISTEN 50? A MÉDIA TELE VAN TANÁCSOKKAL.

Nézzünk néhány alapos melléfaragást, amit csak nyugodtan felejts el betartani!

1. NE HORDJ FEKETÉT

Tévedés! Bátran vedd fel a feketét negyven felett is! Nincs semmi szexibb, mint egy jól szabott fekete ruha, teljesen mindegy, hány éves vagy!

Amit tényleg ne hordj: Divatjamúlt holmikat, otthonkát! Figyelj oda, hogy még akkor is jól mutass, amikor otthon vagy, nem estélyiben kell takarítani, de egy jól szabott jogging, egy szexi top, nem drága viselet hétvégeken sem! És meghálálja magát. Lásson csak szépnek az aki melletted él, legyenek büszkék rád a szeretteid!

30be658c00000578-3424857-image-m-169_1454214356571.jpg

Demi Moore 53

2. VÁGASD LE A HAJAD, A HOSSZÚ NEM ILLIK!

Csacsiság! Addig hordd, ameddig neked tetszik és önbizalmat ad.

Hirdetés

Amit ne tegyél: Figyelj oda a hajad állagára. Bizony a korral a haj elkezd nagyon száraz lenni, töredezik, és könnyen kócos lesz. A csillogó haj ápoltabbnak mutat. Használj olajat, nagyon sokféle létezik!

Salma Hayek 50

3. SZEDESD A SZEMÖLDÖKÖD

Nehogy szedesd! Szerencsére ez már nem olyan nagy divat, és magad is észreveszed, hogy a szemöldök, és egyéb testszőr is, egyre inkább kifakul, kikopik. Ügyelj arra hogy a szemöldököd hangsúlyos legyen! Csak végső esetben tetováld, igaz, egyre szebb és élethűbb tetoválások vannak. Van igazi szálas, 3D látványú is. Tájékozódj! Kérdezz, kérj referenciát! Fiatalít és keretet az arcodnak!

4. FESTESD A HAJAD EGY-KÉT ÁRNYALATTAL VILÁGOSABBRA, FIATALÍT.

Nem biztos, hogy fiatalít! A világos hajtól nem leszel fiatalosabb. egyetlen érv szól mellette: A sötét hajat egyre gyakrabban kell festeni, mert kibukkannak az ősz szálak. A világosabb hajnál ez később lesz feltűnő, nem kell annyit festeni, és nem roncsolódik a haj, de a világosabb haj jobban megmutatja az esetleges ritkuló hajkoronát. csúnya, ha száraz, fénytelen, a feketénél ez kevésbé látszik. Ha zavar a festés, gyönyörű árnyalatok léteznek, a melír is megoldás. Nem kell megválnunk sötét hajszínünktől!

Audrey Hepburn-nek is milyen jól áll.

5. NE HORDJ MINIT!

Hát ez is alkatfüggő. Negyven felett még nagyon csinosak, és vonzó alakúak maradhatunk. Ha jól áll, hordani kell, nem korfüggő. Egy szép harisnyával nagyon vonzó és elegáns viselet is tud lenni. Amire figyeljünk, hogy ne legyünk közönségesek, épp annyira feszüljön , amennyire kell, ne vegyük meg az egy számmal kisebbet. A hasi háj sajnos valóban elkezd növekedni, nehéz megfékezni, csak komoly és rendszeres tornával érhetünk el sikereket. Szóval, ami feszül, az bizony kihozza az egyre kevésbé tömör, és nőies hájat. Ez van!

Hozzászólások

Post Author: