Terry Black úgy néz ki, megnyerte a csatát, de nem marad

Terry Black úgy néz ki, megnyerte a csatát, de nem marad

Hirdetés

Terry Black búcsúkoncertre készül, pedig úgy néz ki ismét legyőzte a rákot

A transzvesztita előadónál tavaly nyáron diagnosztizáltak ismét rákot. Habár Terry Black korábban már négy alkalommal sikeresen megküzdött a betegséggel, legutóbb azonban úgy érezte, hogy nincs mit tenni. Tüdőrákja áttéteket képezett a csontvelőben is, ezért elzárkózott a kemoterápiától és a műtéttől is, lemondva az életről. Végül mégis meggondolta magát és úgy tűnik, jól tette.

Úgy néz ki, még életben maradok. November közepén volt az utolsó kemo, és már nő vissza a szemöldököm! Az első három kezelést jól viseltem, a maradék négyet már kevésbé, de sikeres volt a kemoterápia, így februárban végre megoperálhatnak. Sőt, igazából nem is ez a legjobb szó rá, mert nem is műtéti beavatkozás lesz, hanem egy új technológiával kezelnek majd. Az új technológiával egyszerűen kiégetik a tüdőmből a rákot. Először tátott szájjal hallgattam a dokit, mert ilyenről még életemben nem hallottam, de bízom benne, csak nem tesz el láb alól!

Hirdetés

– mesélte a Blikknek Terry Black, aki azt is elárulta, hogy javuló állapota ellenére visszavonul.

Állítólag ez olyan eljárás, amely után két-három nappal akár szaladhatok is. Ami nem lenne baj, ugyanis turnézni indulok Németországban, Svájcban és Ausztriában. Búcsúkoncertek lesznek ezek, mert úgy érzem, eleget álltam már színpadon. Nem kell megvárni, míg az ember leszédül a pódiumról.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik