Tényleg a halál torkából mentették ki Balázs Klárit? Most nyilatkozott!

Tényleg a halál torkából mentették ki Balázs Klárit? Most nyilatkozott!

Hirdetés

„Meglehet, már kezdtem átmenni a túlvilágra..."

Balázs Klári hisz a reinkarnációban. Mint kiderült, nem véletlenül, mert már több halálközeli élményt megtapasztalt élete során. Hiszi, hogy nem véletlenül történtek meg vele ezek, melyekről a Star magazin újságírójának mesélt.

Először ötévesen élte át a „majdnem halált”, amikor a Szamos partján fürdött a testvéreivel, akik remekül úsztak. „Egyszer csak eltűntem a szemük elől, elmerültem a mélyben. Akkoriban nagyon hosszú hajam volt, ők pedig csak azt látták, hogy a hajam a víz tetején lebeg, de én nem vagyok sehol – meséli az énekesnő, majd így folytatja – Én eközben odalent körbenéztem. Tisztán láttam, mi van körülöttem, és furcsa módon valahonnan gyönyörűséges zenét hallottam. Meglehet, már kezdtem átmenni a túlvilágra.”

Hirdetés

Szerencsére nem történt tragédia, Klárikát testvéreinek sikerült kihúznia a partra. De nem ez volt az első és utolsó ilyen élménye. Évekkel később a barátaival nyaralva is átélte ezt, amikor egyik pillanatról a másikra elnyelte a mély víz. Szerencsére akkor is azonnal a segítségére siettek, és kihúzták. De azóta kerüli a mély vizet, hiszen fél, hogy bármikor megtörténhet vele hasonló.

Nem lehetett kellemes a Pappa Pia forgatásán az a jelenet, amikor motorcsónakba kellett szállnia és a Dunán száguldoznia.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik