Tegyél egy pohár vizet az ágy alá minden este, és meg fogsz lepődni az eredményen!

Hirdetés

 

A legtöbb mentális betegség oka általában biológiai, vagy pszichológiai tényezőkön nyugszik, és egyéb lelki tényezők is lehetnek az okozók. S talán épp ezek az okok, amiért a beteg nem reagál jól a kezelésre és a betegség komolyra fordul.

Ha ez igaz, van egy fantasztikus módszer, hogy nyugodt legyen az elméd, és megszűnjenek körülötted a negatív energiák. A gyógyszer nagyon jó választás lehet bizonyos esetekben, de sokkal jobb hatású a természetes gyógymód.

Kedvezőtlen energiák mindenképpen hatással vannak a mentális egészségünkre, ezért kell azokat eltávolítani minél előbb a környezetünkből a gyógymódunk is erre irányul. Mindössze annyit kell tenni, hogy egy pohár vizet teszünk az ágyunk alá minden nap, hogy kiküszöböljük a negatív energiákat.

A víz az egyik legfontosabb elem, hogy a kedvezőtlen energiákat hatékonyan eltávolítsuk.

Hirdetés

Egy pohár víz rövid idő alatt kiszívja az összes negatív energiát a szobából.

A következő lépésként meg kell szabadulnunk a víztől a kora reggeli órákban, fontos, hogy este mindig friss vizet készítsünk oda a következő éjszakára. Addig ismételjük az eljárást, ameddig úgy érezzük, hogy megoldottuk a problémát.

 

Így végezzük el:

Tényleg egyszerű, csak egy pohár csapvízre van szükségünk. Töltsük meg a poharat, majd tegyük az ágyunk alá. Hagyjuk ott egész éjszakára. Reggel nézzük meg a poharat, ha zavaros, buborékos, az azt jelenti, hogy összegyűjtötte a negatív energiákat. Még akkor is, ha a víz nem zavaros, általában már az első este teli van negatív energiákkal. Reggel öntsük bele a pohár vizet a wc-be. Este pedig tegyünk tiszta vizet az ágy alá. Soha ne használjuk kétszer ugyanazt a vizet.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik