Szerencsejátékok ellen kampányoló nő nyerte a 25 ezer dolláros fődíjat egy amerikai sorsoláson

Szerencsejátékok ellen kampányoló nő nyerte a 25 ezer dolláros fődíjat egy amerikai sorsoláson

Hirdetés

Kathy Gilroy évtizedek óta kampányol a szerencsejátékok ellen Illinois államban, többek közt mert azok tönkreteszik a társadalom értékeit és munkamorálját, elveszik a pénzt a szegényektől és függőséghez, elszegényedéshez, bűnözéshez és öngyilkossághoz vezetnek.

Ennek fényében még saját maga számára is elég érdekes, hogy Gilroy éppen most nyert 25 ezer dollárt egy sorsoláson, egy lelkész ismerőse szerint azonban nincs gáz, Isten így fizette vissza az eddigi önzetlen munkáját a szerencsejátékok ellen.

Ez is jól hangzik, de Gilroy érvelése sem rossz, a korábban is többször győztes nő ugyanis azt mondja, az a különbség, hogy ő nem a saját pénzét költi, ugyanis az állami törvények alapján a sorsolásokra ingyenesen lehet jelentkezni, így azokkal semmi baj nincsen.

Hirdetés

Az egészben egyébként az a legviccesebb, hogy ahhoz, hogy átvehesse a nyereményt, bele kellett egyeznie, hogy a sorsolást rendező cég lefotózza és saját céljaira fel is használja a fotóját, úgyhogy nincs kizárva, hogy Gilroy lényegében annak lesz a reklámarca, ami ellen évtizedek óta küzd.

(MSN)

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik