Pokorny Lia komoly műtét előtt áll

Hirdetés

Pokorny Liát hamarosan megműtik, az orr- és a homloküregét ugyanis csak így tudják kitisztítani az orvosok.

“Lyukat fúrnak a homlokomba. Ez egy arc-homloküreg-műtét, FESS-nek hívják. Rossz ál­lapotban van az orr- és a homloküregem, szteroidos spray-ket használok. Nem maradhat így, ki kell tágítani, tisztítani ezt a részt. Hamarosan műtenek, remélem, az október 6-i premieren nem lesznek lila karikák a szemem alatt”

– mondta a Borsnak  Pokorny, aki hamarosan Duncan Macmillan monodrámájában mutatkozik be.

Egyébként a 45 éves színésznő és új párja a színházban, egy premieren mutatkoztak először együtt a nyilvánosság előtt – írja a Blikk.

Hirdetés

A Játékszínben az Az eastwicki boszorkányok bemutatója utáni partin Pokorny Lia állítólag szinte sugárzott a boldogságtól. Sőt annak ellenére, hogy színésznő általában féltve óvja a magánéletét, most nem is próbálta titkolni, hogy újra szerelmes, az est végén például egymást átölelve távoztak válaasztottjával.

“A hír igaz, Lia és Gábor együtt van, ám még nagyon friss a dolog. Kialakulóban van a szerelem, ezért többet nem szeretnénk róla mondani” – nyilatkozta a színésznő m­enedzsere, Ferenczi Orsolya. A lap ezenkívül tudni véli,  hogy a pár néhány hónapja randizgat, és az egyik gasztrocsatornánál ismerkedett meg, ahol a férfi producerként dolgozik, Pokorny Lia pedig vendégként bukkant fel többször is.

 

Hozzászólások

Post Author: