NEM GONDOLNÁD HÁNY ÉVES!!! MOST ELMONDJA, MI AZ ÖRÖK NŐI SZÉPSÉG HÉTKÖZNAPI TITKA!

Hirdetés

Ez a hölgy tudja, mi az örök női szépség és fiatalság receptje..És most elárulja nekünk!

Hirdetés

Maria, a képen látható portugál hölgy bizony 92 éves!!! A 90 felett is csodaszép, kecses hölgyet egyre több és több ember ismeri az Internetről… Zavarba ejtően gyönyörű képei futótűzként terjednek a neten, és tízezrek olvasták már a vele készült interjút!!!

Minden reggel 8-ra szépen felöltözik, megcsinálja a haját, és visszafogottan kisminkeli magát.. Pedig szegény már alig lát… Sokan kérdezték tőle, hogy mi az örök fiatalság receptje, és ő végül pár szóban összefoglalta:

  1. Ne gondolj olyan számokra, amelyek nem léteznek!! Az életkorra, a súlyra és a magasságra… Ezeket hagyd meg az orvosoknak, az ő dolguk…
  2. Csak a VIDÁM emberekkel tartsd a kapcsolatot!! A pesszimista emberek, akik nincsenek kibékülve a világgal, csak lehúznak téged.
  3. Soha ne hagyd abba a tanulást! Ne hagyd, hogy az agyad ellustuljon! Tanulj bármiről, ami érdekel, akár a számítógépekről, vagy a festészetről..
  4. Értékelj minden apróságot, ÖRÜLJ mindennek, aminek csak lehet!!!
  5. Nevess minél többet, minél gyakrabban és minél hangosabban!!!
  6. Amikor sírni szeretnél: tartsd magad, szenvedj és haladj tovább!! Az egyetlen, aki melletted lesz egész életedben, az te magad vagy!!! Addig élj, amíg életben vagy!
  7. Vedd körül magad olyasmivel, amit SZERETSZ!! Legyen az a család, vagy állatok, a hobbid, virágok, vagy bármi más! A te otthonod a te menedéked, ne hagyd el.
  8. Vigyázz az EGÉSZSÉGEDRE! Ha jól vagy, vigyázz magadra. Ha rossz az egészséged, találd ki, hogy javíthatsz rajta. Ha nem megy magadtól, kérj segítséget szakorvostól!
  9. Ne menj oda, ahol bűnösnek érzed magad, vagy ahol hibáztatnak valamiért!!
  10. És a legfontosabb: mond el a SZERETTEIDNEK, hogy mennyire SZERETED őket!! És minél több időt tölts velük!/mindenegyben
Hozzászólások

Post Author: azt beszélik