NASA kutatója nyíltan bevallja létezik idegen élet: Kikerültek az erről szóló anyagok!

Hirdetés

Ma már mindenki tudja, hogy a NASA-nak csak egy része katonai komplexum, ez nem újdonság. Azonban a hivatal nemrégiben kiadott nyilatkozata, hogy “vannak az idegen életre utaló jelek ” megválaszolta ezt a régi tabu témát véglegesen.
A NASA vezető kutatója Ellen Stofan nyilatkozatát a nagyközönség már elfogadta.
“Azt hiszem egy évtizeden belül biztos jelzéseket fogunk kapni a földöntúli életről, és 20-30 éven belül bizonyítékaink leszenek arra, hogy létezik földön kívüli élet.
Stofan tovább magyarázza:
“Már a határán vagyunk annak, hogy mindaz megváltozzon, amit  az emberek évezredeken át gondoltak. Még a mi életünkben tisztázódni fog, hogy van élet a naprendszeren belül más bolygókon is, és hogy ennek milyen hatása van az életünkre.  Most azokon a tényeken dolgozunk, amik évtizedek óta rejtve voltak a nyilvánosság elől.”

Annak érdekében, hogy a  NASA kutatásai eredményekhez vezessenek William Cooper, csak egy volt a sok közül, aki az életével fizetett rejtélyes körülmények között. Remélhetőleg, a halála nem lesz hiábavaló.
Ez csak egy visszaigazolást, hogy bolygónkat idegen lények látogatták, de azt is tudni véljük, hogy sok különböző földön kívüli DNS került már kapcsolatban a mi DNS-ünkkel évszázadok óta. Hiszen tudjuk, hogy az emberi faj több  10 millió éves múltra tekint vissza.  Igen sok fotó is került már nyilvánosságra, melyek mind bizonyítékként szolgálnak.

 

Bár a NASA hivatalosan, még most is köti az ebet a karóhoz és azt állítják, hogy a  az idegen élet lehetősége valószínűtlen, emlékezzünk azokra, akik életüket vesztették, mert megpróbálták kideríteni a valódi tényeket, és felhívni a figyelmet a tényleges igazságra.

 

Hirdetés

 

Forrás:http://www.disclose.tv/news/nasa_admits_existence_of_alien_life/119432

 

 

 

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik