NAGYON SOKAT KÉSETT, DE MEGKERÜLT A PALACKOS ÜZENET! CSODASZÁMBA MENT

Hirdetés

 A palack majdnem 2500 kilométert utazott, Hamptonból egészen a Kuba melletti Turks- és Caicos-szigetekig, ahol az éppen ott nyaraló Clint Buffington talált rá félig a homokba temetve.

A férfi fel is nyitotta a palackot és – bár a kis híján olvashatatlanná ázott levél miatt nem volt könnyű dolga – nekilátott felgöngyölíteni a sztorit, melynek végén Paula Pierce-hez jutott.

Hirdetés

Mint kiderült, az üzenetet még Paula apja írta viccből 1960-ban, mikor feleségével együtt megvette a hamptoni Beachcomber Motelt. Az üzenet szerint bárki aki megtalálja és visszajuttatja nekik a papírt, 150 dollárt kap.

Azóta persze megváltoztak a dolgok, Paula szülei már nem élnek, a Beachcomber Motelt pedig pár évvel ezelőtt el kellett adniuk, de a nő azért ragaszkodott ahhoz, hogy az ígért 150 dolláros jutalmat odaadja Buffingtonnak.

Szerinte a legnagyobb jutalom egyébként is az, hogy végül megkerült az üveg és hogy Buffington ilyen sokat utazott, hogy eljuttassa hozzá, hiszen számára ez gyermekkorának egy darabja és apjára is emlékezteti.

Hozzászólások

Post Author: