NA MELYIK VOLT AZ UTÓBBI ÉVEK LEGKÁPRÁZATOSABB MAGYAR ESKÜVŐJE? TÖBB IS VOLT!

Hirdetés

A Nagy Napot mindenki másképp képzeli el, van aki szűk családi körben, van aki több száz meghívottal, egyesek kültéri, mások beltéri

esküvőt preferálnak, akad aki belföldi, akad aki külföldi esküvőre vágyik, de nem utolsó sorban vannak a luxus esküvők – bár a cél azonos,

Ez utóbbi csak a kiváltságosoknak adatik meg.

Nem mondjuk, hogy nem volt több, de ezek a legjellemzőbbek, tessék:

Luxus esküvők

 

  1. Ifj. Carlo Ponti és Mészáros Andrea (2004)

Bizonyára mindenki tudja, hogy Sophia Loren fiáról van szó, aki karmester és 2004-ben elvette az újbudai Mészáros Andrea hegedűművészt. A pár Bécsben ismerkedett meg és azóta már 2 gyerekük is született: Vittorio és Beatrice, akik tökéletesen beszélnek magyarul.

Ifj. Carlo Ponti és Mészáros Andrea a Bazilikában mondták ki a boldogító igent.

A násznép között több híresség, úgymint, Giorgio Armani divattervező, Alessandra Mussolini (a diktátor unokája) és Vizy E. Szilveszter, az MTA akkori elnöke.

A káprázatos esküvő szervezéséről és lebonyolításáról az Akadémia Klub gondoskodott, akik mindmáig hazánk egyik leg exkluzívabb rendezvényszervező csapata.

 

Forrása (kép): Blikk.hu

  1. Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője (2013)

Ráhel a templomi szertartáson klasszikus, földig érő menyasszonyi ruhát viselt, melyet különleges hátmegoldás tett hihetetlenül előkelővé. Sajtóhírek szerint egy magyar tervező, Sármán Nóra készítette a ruhát , és az is kiderül, hogy a lagziban már pirosban táncolt a miniszterelnök lánya.

A tükröspusztai birtokon tartott lakodalomban, magyar finomságokat szolgáltak fel a vendégeknek, köztük tyúkhúslevest, gulyást és pálinkát.

 

Forrása (kép): csaladhalo.hu

  1. Andy Vajna és Palácsik Tímea (2013)

Hirdetés

Bár magyar esküvőről beszélünk, mégis Antonio Banderas Los Angeles-i birtokán volt megtartva. Itt sem volt hiány hírességekből (Arnold Schwarzenegger, Goldie Hawn, Kurt Russel, Edvin Marto) és pompából.

Arról nem is beszélve, hogy bizonyos információk szerint a menyasszony ruhájának értéke meghaladta a 7,5 millió forintot és nem más, mint Roberto Cavalli álmodta meg.

Forrás: Vajna Tímea / Instagram

 

  1. Schmuck Andor és Krisztina (2009)

Még 2009-ben kötötték össze életüket 600 ember előtt a Bazilikában, ahol Korda György és Fodor Zsóka (Magdi anyus) voltak a tanuk, a zenéről pedig Mága Zoltán gondoskodott.

Fehér Rolls Royceon érkezett a menyasszony és a hírességek ezúttal is, itt is képviseltették magukat (Hajdú Péter, Sarka Kata, Németh Kristóf).

Sajnos ez a házasság hamar véget ért, de ritka impozáns luxuskörítést kapott.

Forrás: Facebook

 

  1. Rogán Antal és Gaál Cecília (2007)

Rogánék a Bazilikában mondták ki a boldogító igent 1500 ember előtt, majd a szertartás végeztével egy vörös Mini Morrissal távoztak.

Ezt az esküvőt is a Magyar Tudományos Akadémia csodálatos épületében tartották.

Forrás: forum.index.hu

 

Ami pedig minket illet, meglepődve tapasztaltuk, hogy az Akadémia Klub és Catering exkluzív rendezvényszervező cég ekkora múltra tekint vissza és ilyen volumenű esküvőket szervezett,

Arról nem is beszélve, hogy ennek ellenére ma is bárki számára megfizethető árakon bonyolítanak le bármilyen rendvényt.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik

%d blogger ezt szereti: