Miskolcon él a bagoly, aki macskának hiszi magát

Miskolcon él a bagoly, aki macskának hiszi magát

Hirdetés

  Mi történik, ha valaki úgy dönt, hogy az ő háziállata egy bagoly lesz? És ha van még hozzá egy csomó macskája is? Magyarországon van egy nő, aki mindezt bevállata, és úgy érzi, minden tökéletesen működik. A hvg.hu videós stábja elment hozzá megnézni, valóban lehet-e ez a boldogság egyik formája. Annyit elmondunk előre: Sophie, a bagoly nagyon jó fej, és már-már macskának érzi magát.

Breznai Annamária egész életében rajongott a macskákért és az egzotikus állatokért. Miután a fiát felvették egy budapesti egyetemre és egyedül maradt nagy vidéki házukban, úgy döntött, megvalósítja régi álmát .

Először csak cicákat vásárolt, később elment egy kisállatbörzére azzal az elhatározással, hogy egy pávát fog venni. Viszont, ahogy ő mondja, körülbelül a harmadik percben rabul ejtette egy kis, pihés bagoly fióka.

Hirdetés

Ő Sophie, aki az időközben jócskán megszaporodott macskaközösségben szocializálódott, Tulajdonképpen a gazdája egyáltalán nem túloz, mikor azt állítja Sophie macskának képzeli magát.

Videós stábunk elment megnézni, mi visz rá valakit arra, hogy ez legyen a hobbija, és milyen az élet, amikor egy bagoly lakik a házadban.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik