Kulka János meg akar szabadulni a múltjától

Kulka János meg akar szabadulni a múltjától

Hirdetés

Most már sokkal csendesebben éli életét, és próbál fizikailag, lelkileg is visszatérni régi önmagához. Ám ez egy nagyon hosszú és nehéz út. Ráadásul nem könnyíti meg a lelki felépülését, ha egy olyan helyen él, amely szinte percenként emlékezteti arra az időre, amikor még minden rendben volt, és mindenre képes volt. Leginkább a színpad hiányzik neki. Ezt viseli ugyanis a legnehezebben János, hogy jelenleg nem dolgozhat olyan intenzitással, mint eddig

– kezdte a Blikknek a színész barátja, aki elárulta, hogy Kulka megvált otthonától.

Először csak elköltözött egy másik lakásba, hogy kicsit kiszakítsa magát abból a közegből, de aztán rájött, hogy sokkal jobb, ha végleg megszabadul a nyomasztó emlékektől, ezért eladta a házat.

Egyébként a színész szépen fejlődik:

Hirdetés

Gyógytornász segít a mozgás javításában, logopédus pedig a beszédkészség visszaszerzésében.

A mozgásterapeuta a saját módszerét kezdte el alkalmazni és rendszeresen bejárt Kulkához az intenzív osztályra. Jelenleg pedig csak azért utazik fel Budapestre, hogy a színészt tornáztassa. Elárulta, hogy hatalmas lendülettel haladnak és a színész már az első kezelés alkalmával elkezdte mozgatni az eddig mozdulatlan jobb kezét.

- Özvegycsinálónak mondják az orvosok azt az eret, ami Janó agyában sérült. Aki túléli a hasonló vérrögképződést és operációt, még általában hetekig mozdulatlanul fekszik. Ehhez képest ő már fel tudott állni úgy, hogy megtartotta a jobb lába, ami másoknál erőtlenül összecsuklik - nyilatkozta Nagy Klára Laura a Délmagyarnak.

A terapeuta a lapnak elmondta, hogy Kulka János egyre erősebb, de ebben szerepet játszik az, hogy még a stroke előtt is jó erőnlétben volt. Már képes saját maga szendvicset készíteni, autót vezetni, de még egy gombostűt is fel tud venni az asztalról, majd a hegyével megérinteni a felületét.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik