Jól van Juhász Péter és Hámori Gabriella kislánya

Jól van Juhász Péter és Hámori Gabriella kislánya

Hirdetés

Kislánya született Juhász Péternek (46), az Együtt elnökének és színésznő párjának, Hámori Gabriellának (39). Apás szülés volt, a politikus maga is segédkezett a szülőszobán.

 

Lottinak hívják, minden rendben zajlott, mindenki egészséges – mondta boldogan a Blikknek Juhász Péter, aki több információt nem kívánt közölni gyerekéről.

Lotti a negyedik gyereke Juhász Péternek, akinek az előző párjától két kisfia és egy kislánya van. Hámori Gabriellának viszont Lotti az első.

Az ellenzéki politikus a közelgő választások miatt várhatóan nem fog leállni a kampányolással. – Még nem beszéltük meg, hogy kiveszem-e az apasági szabadságot – mondta Juhász, aki azt ígéri, hogy tovább támogatja pártját.

Hirdetés

Mint ismert, Juhász Péter tavaly nyáron költözött el addigi párjától, három gyermeke anyjától, mert megromlott a kapcsolatuk. Hámorival idén év elején találkoztak először, a színésznő egyik estjén, Gyarmati Fanni Naplója című előadásán. Ismerőseik szerint szerelem volt első látásra, a közös babát is tervezték.

Kapcsolatukat nem verték nagydobra, nyilvános rendezvényeken sokáig nem mutatkoztak együtt. Juhász októberben tette közzé a privát közösségi oldalán, hogy egy párt alkot Hámori Gabriellával. Egy hónappal ezelőtt már végképp nem titkolóztak, együtt jelentek meg a Marie Claire-gálán, ahol jól látható volt Hámori gömbölyödő pocakja.

Hámori Gabriella az egyik legfoglalkoztatottabb színésznő az országban, akit az Állítsátok meg Terézanyut! című filmben ismerhetett meg a szélesebb közönség. A Jászai Mari-díjas színésznő jelenleg az Örkény Színház tagja.

Sorra jönnek a kései babák

Több magyar politikusnak is született kései gyereke. Molnár Gyula MSZP-elnöknek tavaly született meg a második gyereke, 55 évesen erre már nem is számított. Párttársának, Szanyi Tibornak 59 évesen két éve született meg a negyedik. Gyurcsány Ferenc DK-elnök szintén két éve, 54 évesen lett négyszeres apa. Az örökifjú Deutsch Tamás 47 éves volt, amikor a harmadik feleségétől az ötödik gyereke megszületett.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik