Janza Kata eljátssza 22 évvel fiatalabb párja édesanyját a színpadon

Janza Kata eljátssza 22 évvel fiatalabb párja édesanyját a színpadon

Hirdetés

2016 nyarán szerettek egymásba a 45 éves színésznő és a 23 éves Pesák Ádám, fél évvel később pedig össze is költöztek. A szerelem azóta is tart, most azonban izgalmas feladat elé néznek, a januárban bemutatásra kerülő előadásban anya-fia párost kell alakítaniuk.

Már elkezdtem dolgozni azon, hogyan fogok majd ránézni mint anyára, de ebben Réthly Attila rendező is biztosan segíteni fog. Na meg az is, hogy látom őt otthon ebben a szerepben, valódi anyaként a gyerekeivel. Rendszeresen mondom is neki, hogy övé „az év anyukája” díj. Egyébként az anya-fia kapcsolat is egyfajta szerelem, szóval még ebből is táplálkozhatok

– mondta a Blikknek Pesák.

Hirdetés

Janza Kata szerint nem fog gondot okozni a furcsa helyzet, hiszen ez egy munka, amit meg kell oldaniuk.

Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy a párom főszerepet kapott a Budapesti Operettszínházban. Az, hogy a fiamat játssza majd a Doria­n Grayben, egy helyzet, amit nekünk, színészeknek meg kell oldani. Fel sem merült bennünk, hogy ebből bármi probléma is lehet. Külön tudjuk választani a munkát és a magánéletet. Hozzá vagyunk ehhez szokva, de nyilván dolgozni fogunk azon, hogy hitelesek legyünk.

 

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik