Itt vannak Meghan Markle kanadai otthonának képei

Itt vannak Meghan Markle kanadai otthonának képei

Hirdetés

Árulja torontói otthonát a színésznő, Harry herceg jegyese, Meghan Markle.

A 36 éves színésznőt az elkövetkező hónapokban valószínűleg leköti majd a tavaszi esküvőjükre való készülődés, és mivel a Kensington Palotába költözik majd eladja kétemeletes kanadai családi házát.

Az ingatlant hirdető ügynökség honlapján stílusos tervező ihlette otthonként hirdetik házat, amelynek ára 1.4 millió dollár, átszámítva közel 380 millió forint.

A weboldal szerint a tágas, világos, lakó- és étkezőhelyiséggel valamint luxuskonyhával felszerelt épület a tökéletes választás a szórakozni vágyóknak. A családi házban három hálószoba, két fürdőszoba és egy teljesen berendezett alagsor is van, de tartozik hozzá egy két férőhelyes garázs és egy privát kertrész is.

Meghan Markle meglehetősen sok időt töltött a házban, amikor a Briliáns elmék című sorozatot forgatták. A lap megjegyezte, hogy Harry herceg is gyakori látogató volt a lakásban, amikor a pár egy évvel ezelőtt megismerte egymást. A 33 éves herceg több alkalommal is meglátogatta szerelmét Kanadában, tette mindezt legtöbbször a lehető legnagyobb titokban.

A ház belsejéről egyelőre nincsenek publikus fotók, de a Markle Instagramjára feltöltött fotók által bepillantást nyerhetünk a luxusba.

Hirdetés

https://www.instagram.com/p/BGGVWDvGBJL/

https://www.instagram.com/p/BENWRutGBDJ/

https://www.instagram.com/p/BGAxUN8mBEg/

 

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik