Így szabadulj meg a negatív energiáktól a lakásban!

Hirdetés

Van, hogy rosszkedvű vagy, nincs kedved otthon lenni, valami zavarót érzel? Nem tudsz otthon megnyugodni? Ezek annak a jelei, hogy teli van negatív energiákkal a házad! Ne aggódj, meg tudsz tőlük könnyen szabadulni!

Mit jelent a ház negatív energiája?

A negatív energiái szemmel nem láthatóak, de érezhetőek főleg az érzékeny személyek számára. A ház energiája sokszor olyan mint a tulajdonosé. Van ötleted, hogyan tudhatod meg, hogy a ház negatív energiát sugároz? Nagyon könnyen, de biztos vagyok benne, hogy eddig nem hallottál még erről a módszerről.

Meg kell állapítanod a helyet, ahol a legszomorúbbnak, feszültebbnek és idegesebbnek érzed magad.

Ha megtaláltad azt a helyet, akkor a következőkre lesz szükséged:

  • egy üveg, vagy kristálypohár
  • 150 ml víz
  • 50 ml fehér ecet
  • 1 teáskanál tengeri só

Öntsd a vizet a pohárba, majd tedd bele az ecetet és a sót is. Keverd el, hogy a só feloldódjon. Tedd a poharat arra a helyre, ahol a leginkább feszültnek érzed magad. Lehet az a háló, az ebédlő, vagy más helyiség.

Hagyd ott a poharat 24 órán át és vigyázz, hogy senki ne érjen hozzá.

Hirdetés

Az idő folyamán figyeld a víz színét. Ha a színe nem változik, azt jelenti, hogy nincsenek negatív energiák a helyiségben, megpróbálhatod a lakás más pontján.

Ha a víz színe megváltozott, vagy zavaros az negatív energiákra utal.

Mit kell tenned ebben az esetben?

Ha a víz színe megváltozott, akkor a pohár tartalmát ki kell öntened és meg kell ismételned a módszert. A poharat újra hagyd ott 24 órán keresztül, majd öntsd ki a tartalmát.

Könnyen és gyorsan megszabadulhatsz a negatív energiáktól így. A lakásod teljesen megtisztíthatod így.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik