Hallottál már a “KAMBO” békaterápiáról? A teljes méregtelenítés.

Hirdetés

A Phyllomedusa Bicolor nevű amazonasi béka – testnedveit használják a brazil dzsungelek mélyéről, hogy megtisztítsa fizikai, energetikai és érzelmi valónkat. (Ez a békának nem ártalmas)

Ez a békafaj az Amazonas medence északnyugati részén (Kolumbia, Peru és Brazília területén) őshonos. Eredetileg 53 törzs használta a begyűjtött bőrváladékot orvoslási céllal, de ez már csak 13 kis törzs körében maradt fenn. Az őslakosok felfogása szerint a Kambō segít megszabadulni a “panema”-tól. A panema elnevezés a depresszív tudatállapotra vonatkozik, ami minden későbbi baj, betegség és balszerencse melegágya. Ezt a rendkívül erős medicinát a törzsek sikerrel alkalmazták a kígyómarás, a malária, a sárgaláz és más járványos betegségek kezelésében is több ezer éven át.

A modern tudományos kutatás eddig 9 (!!) biológiailag aktív peptidet (kisméretű fehérjét) mutatott ki a békaméregben, amelyek orvosi felhasználása igen ígéretes – pl. az agy degeneratív megbetegedései (Alzheimer- és Parkinson-kór), depresszió, migrén, keringési problémák, érrendszeri elégtelenségek, terméketlenség, AIDS, hepatitisz, rák, stb…. Ezen kívül segíti az immunrendszert a bakteriális és vírusos megbetegedések elleni küzdelemben, gyulladáscsökkentő és egyben a legerősebb természetes antibiotikum is. Egy igazi “panacea,” vagyis egyetemleges orvosság.”
 

Eleged van az allergiádból?
Szeretnéd felturbózni az immunrendszeredet?
Nem vagy elég energikus?
Ezer éve bajlódsz valami gyulladással, fertőzéssel, stb?
Krónikus izom vagy izületi fájdalmaid vannak?
Gyakran rossz a hangulatod vagy nehézkesnek érzed magad?
Vagy csak szeretnél egy komolyabbat méregteleníteni?
Esetleg súlyos és állítólag gyógyíthatatlan betegségben szenvedsz?
Ha bármelyikre IGEN a válaszod, akkor a KAMBO kúra jó eséllyel neked van kitalálva!

 

A KEZELÉSEK menetéről, módjáról:

A teljes körű tisztítás és immunrendszer újraindítás (reboot) 3 egymás utáni kezeléssel valósul meg. Ezek mindegyike között min kb. 3-4 órának kell eltelnie, és egy nap maximum 2 kezelés kapható.

Hirdetés

A kezelésen való részvételt üres gyomorral végzik.

1 kezelés kb. 1-1,5 óra időtartamú.
Valakinek ez csak 20 perc, másnál több óra vagy akár 1-2 nap is lehet a teljes visszarázódás attól függően, hogy mi kezd el belőle kitisztulni, és ez hogyan hat rá.
Ez különösen akkor releváns és egyedileg eltérő, ha több, mint egy kezelésen vesz valaki részt.

Az emberek 95%-a 1-1,5 óra elteltével a saját lábán távozik, (sokan dolgozni is mennek egyből), és 1-2 napon belül vagy akár már aznaptól kezdve nagyon energikusnak, határozottnak, lendületesnek érzik magukat, ami aztán hetekig tart.

Ezt az elmúlt 2 év során Budapesten történt kb. 2-300 kezelés tapasztalatai mutatják.

Minden kezelés előtt közvetlenül el kell fogyasztani 1,5 liter vizet.

A kezelés hatása és hossza egyénenként eltérő. Általánosan elmondható, hogy az első 5-25 perc szinte mindenkinél erős testi tünetekkel, purgálással, detoxikációval jár. Tisztul a szív, a máj, a vesék, az epe, a teljes emésztési és keringési rendszer. Hőhullámok, izzadás, erősebb szívverés, remegés, hasmenés, hányinger vagy hányás előfordulhat.

A kezelést szakavatott (és beavatott) természetgyógyász sámán végzi. Több helyen is hozzá lehet jutni.

 

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik