Figyelem, a fekete henna tetoválás veszélyeire figyelmeztet nagy sok tragikus eset!

Figyelem, a fekete henna tetoválás veszélyeire figyelmeztet nagy sok tragikus eset!

Hirdetés

 Ki gondolná, hogy egy nyaraláson, a buli hevében hozott, ártalmatlannak tűnő, vicces döntés, örökre ronda nyomokat hagy majd az arcán? Arran Waye nem gondolta.

Az új-zélandi férfi Spanyolországban nyaralt a barátaival november közepén. A Benidorm Fiesztán buliztak, amikor szombaton éjjel észrevettek egy standot, ahol ideiglenes hennatetoválásokat készítettek. Waye és a haverjai jó hangulatban voltak, a srác ezért hirtelen úgy döntött, kackiás bajszot festet magának.

Nem sokkal később, iszonyatosan vörösödni kezdett a bőre a minta körül, aztán már hiába mosakodott, hajnali kettőre az egész arca hólyagos lett, bedagadt és iszonyatosan fájt. Kiderült, hogy durván allergiás a hennára.

Waye még abban sem volt biztos, hogy hazarepülhet-e. Az indulásnál nem is volt gond, de otthon már akadtak gondjai, mert alig hasonlított az útlevelében szereplő fényképre. Bár a duzzanat azóta lelohadt, a férfi arca még mindig sebes, és úgy tűnik, a vicces minta nyoma örökre rajta marad.

Hirdetés

Waye azt mondja, most már tudja, hogy hülyeséget csinált, még akkor is, ha fogalma sem volt róla, hogy allergiás.

Egyébként a fiatalember nem az egyetlen ilyen eset, már több cikk is született hasonlóan járt emberekről. Ő azért különlegesen szerencsétlen, mert a seb amely talán örökre a bőrébe égett, az arcát fogja csúfítani. Nem tudhatjuk, hogy allergiásak vagyunk-e a fekete hennára, ezért kell próbát végeztetni, vagy neki sem állni hasonló dolognak, főleg nem nyaralás során, idegen országban.

Figyelem, a fekete henna tetoválás veszélyeire figyelmeztet nagy sok tragikus eset! Figyelem, a fekete henna tetoválás veszélyeire figyelmeztet nagy sok tragikus eset! Figyelem, a fekete henna tetoválás veszélyeire figyelmeztet nagy sok tragikus eset! Figyelem, a fekete henna tetoválás veszélyeire figyelmeztet nagy sok tragikus eset!

 

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik