Ezzel az apró trükkel előzöm meg a ráncaim kialakulását

Hirdetés

Ahogy öregszünk, a bőrünk egyre lassabban regenerálódik. Éjjel álmunkban megnyomjuk, és amíg még fiatalok vagyunk gyorsan “kirúgja magát”, de ahogy az évek telnek, beletelik egy nap is, mire eltűnik az álomráncocska, de addigra ismét nyugovóra hajtjuk a fejünket, újra megnyomjuk a szokott helyen a bőrt, amivel csak erősítjük azokat a bizonyos ráncokat.

 

Erre már rég kialakult az a módszer, hogy aludjunk a hátunkon, így nem ráncosodik az arc, sőt még jót is tesz a bőrnek, hiszen a fül felé húzódik hátra. Igenám, de mi van akkor, ha álmunkban mozgolódunk, és sosem tudunk a hátunkon maradni?

Hirdetés

Egy újságírónő kitalált erre is egy kreatív megoldást, amely egyszerű trükkel fiatalon tarthatjuk magunkat, ez pedig a következő: viseljünk fülbevalót alvás közben.  Ezzel sokunk problémája megoldódik, akik hiába alszunk el a hátunkon, tutira valamelyik oldalunkon ébredünk.

A szépségért meg kell szenvedni

Viszont ha mindkét fülünkben van egy kis fülbevaló, pont annyira kényelmetlen lesz oldalra fordulni, hogy gyorsan vissza is rendezzük magunkat a hátunkra – remélhetőleg ébredés nélkül. Ez kábé annyira tűnik kellemes megoldásnak, mint amikor a disznók orrába fúrnak karikát, hogy ne túrják a földet, de persze a szépségért meg kell szenvedni.

“A sztenderd fülbevalóknak pillangóalakú hátulja van, ami szúr, amikor alszol. Próbálkozz valami kényelemsebbel és könnyebbel” – mondta el a lapnak Adrian Castillo, egy New York-i piercinges, aki inkább a lapos talpú piercingeket ajánlja, ha már kínoznád magad a ráncaid ellen. Kollégája, Cassi Lopez még hozzáteszi, hogy nemrég lyukasztott fülekkel inkább ne próbálkozzunk, mert ha ráfekszünk a még friss sebre, megnyúlik a gyógyulási idő: mondjuk azt nem árulja el Lopez, hogy akkor füllyukasztás után mégis hogyan kéne aludnunk, állva?

Hozzászólások

Post Author: