Ezt az égi jelenséget sokáig nem felejtik el a Los Angeles-iek. Megdöbbentő esemény!

Ezt az égi jelenséget sokáig nem felejtik el a Los Angeles-iek. Megdöbbentő esemény!

Hirdetés

Látványos égi jelenség okozott kisebb pánikot Los Angelesben

 
Sokan az idegenek támadásától tartottak, a fényes objektum azonban nem egy UFO, hanem a SpaceX egyik rakétája volt.

Los Angeles lakói különös fényjelenséget láthattak helyi idő szerint péntek este – számol be a Huffington Post. A közösségi oldalakon sorra jelentek meg a beszámolók és felvételek a furcsa objektumról. Sokan már földönkívülieket kiáltottak.

Az egyik szemtanú, Frances Tracy-Black szerint épp hazafelé autózott, amikor az égre tekintve egy égő üstökösnek tűnő testet pillantott meg.

Úgy nézett ki, mint egy rakéta, majd óvszer alakú füstté változott, ahogy látszólag kettévált

Hirdetés

– mondta Tracy-Black. A nő hozzátette, az úton több sofőr is lelassított, hogy megnézhesse a fényes objektumot. Tracy-Black szerint sosem látott még hasonlót.

A jelenségre természetesen van ésszerű magyarázat. A különös objektum a SpaceX Falcon 9 rakétája volt, melyet a közeli Vandenberg légitámaszpontról bocsátottak fel. A rakéta egy műholdat szállított.

A helyiek többsége azonban nem tudott a rakéta indításáról, így kisebb pánik tört ki. A Ventura megyei seriffirodának Twitter-bejegyzéseben kellett magyarázatot adnia az eseményre.

A lenyűgöző fényjelenség oka az volt, hogy a rakétát nem sokkal naplemente után bocsátották fel, így a napfény még épp megvilágította a szerkezet által kibocsátott füstöt.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren
Hozzászólások

Post Author: azt beszélik