Ezt a lépést is meghozta Hosszú Katinka

Ezt a lépést is meghozta Hosszú Katinka

Hirdetés

Nem csak edzőként válik meg Shane Tusuptól.

Blikk úgy tudja, a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka  beadta a válókeresetet. Hivatalosan is véget érhet kapcsolata amerikai férj-edzőjével, Shane Tusuppal, akivel 2013 augusztusában házasodott össze.

Tavaly novemberig úgy tűnt, elválaszthatatlanok, és a lap szerint csak találgatni lehet, mi okozta a törést, de árulkodó, hogy Hosszú Katinka már  trénerként sem számít férjére, mással készül.

A hétvégén Kecskeméten tűnt fel egy versenyen Hosszú Katinka, aki akkor azt mondta, már körvonalazódik, hogy ki lesz az edzője. A Bors most ennél

Tusup megpróbálta visszahódítani szerelmét, január 11-én, az Év Sportolója Gálán ma­gyarul kért tőle bocsánatot.

Hirdetés

Köszönöm neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor még senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra.

Budapest, 2018. január 11.
Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzõje az év edzõje díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Íme Shane Tusup sírós mea culpája vágatlanul

Az amerikai lett az év edzője és beszédével sokakat meglepett.

Akkor az év sportolónőjének választott úszónő elismerte, maga is a Shane-monológ hatása alá került, egy nyilatkozatban férje nevét ugyan nem ejtette ki, de végig többes számban válaszolt a kettejük helyzetét firtató kérdésekre.

Az  Év sportolója gála után némi fény pislákol Magyarország legsikeresebb sportházaspárja zaklatottá vált magánéletében.

Ha megérkezik egy válóperes kereset a bíróságra, általában négy hónap múlva, az első tárgyalási napon a legtöbbször még próbálják kibékíteni a feleket, ekkor még nem mondják ki a házastársak válását – emlékeztet a lap.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik