Ezen a héten régvárt dolgok történnek a Barátok Köztben

Ezen a héten régvárt dolgok történnek a Barátok Köztben

Hirdetés

 Két év után Rékasi Károly visszatér az RTL Klub képernyőjére. A színész októberben már forgatott a Barátok közt stábjával. Az első forgatási nap óta eltelt pár hónap, és most már az is kiderült: a héten láthatják a nézők az első jeleneteket, amelyeket a visszatérő színész leforgatott.

Közismert tény, hogy a nézők már nagyon várják Rékasi Károlyt, és vele együtt Bartha Zsolt visszatérését, a teljes stáb pedig velük örül, hogy ez megtörténhetett. Azt persze nem árulhatjuk el, hogy pontosan miért tér vissza és hogyan, de annyit elmondhatunk, hogy a külföldön töltött idő, a történtek Zsolton is nyomot hagytak. Hogy a hosszú távollét után miként tud visszailleszkedni a Mátyás király tériek életébe, az megdöbbentő fordulatokat eredményez majd, így különleges izgalmakat ígérhetünk a nézőknek

– mondta a Borsnak Szerencsés Gabi, a sorozat kreatív producere.

Hirdetés

Rékasi Károly 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet, melyben komoly fejsérülést, boka-, medence- és combcsonttörést diagnosztizáltak nála az orvosok, és emiatt hosszú hónapokig kórházban ápolták.

Húsz hónapig hiába adott ki az agyam információt az izmaimnak, nem tudtam megmozdítani. Húsz hónapon keresztül az izmok sorvadtak, az inak elkezdtek zsugorodni, most ennek dolgozunk ellene – tette hozzá Rékasi, aki edzőteremben erősíti járóizmait.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik