Ezek a növények visszafordíthatják a tüdő károsodását, megvédhetek a fertőzéstől, és segíthetik a tüdő megfelelő működését

Ezek a növények visszafordíthatják a tüdő károsodását, megvédhetek a fertőzéstől, és segíthetik a tüdő megfelelő működését

Hirdetés

Valahányszor felmerül egy köhögés, nátha, vagy orrdugulás, nem éri meg az egyes kereskedelmi gyógyszereket használni, próbáld kezelni a problémát természetesen.

 Számos növény létezik, amelyek nyugtatja a tüneteket, és megakadályozza a további szövődményeket.

Ez a kilenc erősíti az immunrendszert, elősegíti az egészséges tüdőműködést és megbirkózik fertőzésekkel:

 1. Borsmenta

A borsmenta  mentolt tartalmaz, ami nagyban megkönnyíti a légzést, és ellazítja az izmokat, a légutakat. Ugyancsak jó nyákoldó és gazdag antioxidánsokban, amelyek megakadályozzák a gyulladások terjedését.

 1. Osha gyökér

Ez gyökér őshonos a Rocky Mountain területen, és tartalmaz kámfort és más vegyületeket, amelyek támogatják segítik a légzést.

 
 1. Eukaliptusz

Eucalyptust tartalmaz számos köhögés cukorka és köhögés elleni szirup, mert cineol, egy vegyület van benne, amely küzd a nyálka ellen, csillapítja a köhögést, és kezeli a gyulladást a sinus területén. A antioxidánsok erősítik az immunrendszert.

 1. Útifű 

Hirdetés

Az Útifű levél is erős antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal bír, így csillapítja a száraz köhögést, kezeli a tüdő irritációt és a megfázást, és elősegíti a nyálka termelést a tüdőben.

 1. ZsályaIllóolaja és a zsálya tea rendkívül kedvező légúti megbetegedések és tüdő problémák ellen. A belégzésével tisztítja az orrmelléküreget és csillapítja tüdőproblémákat.
  1. Édesgyökér

  Tisztítja a gyulladt nyálkahártyát és erősíti az immunrendszert, és különösen előnyös az a gyomor, a tüdő, és a torok számára. Segít a szervezetnek eltávolítani a nyálkát, és megnyugtatja a torok irritációját.

  1. Kakukkfű

  Ez a gyógynövény felveszi a harcot a mellkasi problémák ellen, köszönhetően a nagy teljesítményű fertőtlenítő illóolajainak. A kakukkfű olaj egy természetes antibiotikum, és gombaölő. A kakukkfű tea is segít megölni a baktériumokat és vírusokat.

  1. Molyhos ökörfarkkóró

  Hatékonyan tisztítja a túlzott mennyiségű nyálkát a tüdőben, tisztítja a hörgőket, és csillapítja a gyulladást a légutakban.

  1. Oregano

  Erősíti az immunrendszert. Ugyancsak magas carvacrol és rozmaringsav tartalmánál fogva természetes duzzanat csökkentő és hisztamin csökkentő.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik