EGYETLEN KISKANÁL EBBŐL A KEVERÉKBŐL, ÉS NEM ÉBREDSZ FÁRADTAN SOHA TÖBBÉ

Hirdetés

mez.jpg

A nap folyamán a test komoly munkát végez, hogy a topon tartson minket, és pont azért lenne szükséges, hogy megfelelő mennyiségű időt töltsük pihenéssel, alvással, mikor is a szervezet regenerálni tudja magát, hogy másnap újra csatasorba tudjon állni. Sok ember gondolja azt, hogy egy kis alvás, és a másnapi fáradtság kibírható, nem vészes. Ha mégis, akkor bedob egy kávét,. hogy azt a másnapi kis fáradságot felváltsa a pörgés. A koffein lehet, hogy ideiglenesen jónak tűnik, de állandó rendszerrességgel fogyasztani nem egészséges.

Az alváshiány és az egészség

Az alváshiány lehet az egyik ok különböző betegségeknél, szívelégtelenségeknél. Tanulmányok kimuatták, hogy az elégtelen alvás nagymértékben megnöveli a szívproblémák előfordulásának valószínűségét, a vizsgált személyek 48% van kitéve a szívroham veszélyének. A tanulmány ugyanakkor elemezte a többet alvók szervezetének élettani viselkedését, Közülük mindössze 38% volt, akiknál megkjelentek szívproblémákra utaló tünetek.

Van sokféle altatószer, melyet vásárolhatunk, de ezek mind szintetikus szerek, és függőséget okozhatnak sok embernél. Viszont, mint mindig, most is az anyatermészet szolgáltatja nekünk a megoldást.

 

Hirdetés

Van egy egyszerű, mindössze két összetevős recept, mely nagyszerű pihenést biztosít neked éjszaka. Segíit pihentetni a testedet, hogy másnap reggelre teljesen frissen tudj felébredni.

Hozzávalók:

  • 5 teáskanál virágméz
  • 1 teáskanál Himalája só

Keverd össze a hozzávalókat és tárold egy üvegedényben. Csinálhatsz nagyobb vagy kisebb mennyiséget is, de az arány maradjon meg. Egy kis mennyiséget minden lefekvéskor tégy a nyelved alá, és hagyd, hogy szépen lassan feloldódjon a szádban. A Himalája só több mint 80 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyre a szervezetnek nap mint nap szüksége van.

A méz és a só kombinációja növeli a szerotonin mennyiségét, mely segít az alvásban és a másnapi stressz érzetét is csökkenti.

Próbáld ki ezt a természetes gyógyszert, és élvezd a pihenésedet és a másnapodat is!

harmonikum.com

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik