Bütyköd van? Nem kell felvágni, ezeket csináld!

Hirdetés

A bütyök rengeteg nő számára jelent fájdalmas gondot. Fájhat a járás, kellemetlen érzés lehet a cipő, de még a harisnya viselés is, ráadásul még csúnya is. A bütyök kialakulásának rengeteg oka lehet, a túl szoros cipőket okolják leggyakrabban miatta, de akár a genetikai hajlam is hozzájárulhat. Az orvosok sok esetben nem tudják másként enyhíteni a kellemetlen tüneteket, csak műtéti beavatkozással. Azonban természetes módszerek is vannak, amelyekkel a bütyök eltüntethető.

Hogyan szabadulhatsz meg a bütyöktől:

  • 1 dl alkoholt önts egy üvegbe, tegyél bele 5 nagy babérlevelet, fedd le és hagyd állni egy hétig. Időnként rázd össze. Minden este készíts lábfürdőt: meleg vízbe tegyél 1 evőkanál szódabikarbónát és áztasd benne a lábaidat. Egy fáslira önts egy keveset a tinktúrából és tedd a bütyökre, vegyél fel rá egy zoknit és hagyd rajta reggelig. Alkalmazd minden este a módszert, amíg a bütyök elmúlik.
  • Meleg vízben áztasd meg a lábaidat, majd törj össze 2 aszpirint és egy nedves fáslira szórd rá. Tedd a bütyökre és húzz rá zoknit, hagyd rajta reggelig. Minden nap alkalmazd, amíg a bütyök vissza nem húzódik.

Hirdetés

A fenti módszerek nagyon hatékonyak, de több héten át kell alkalmazni ahhoz, hogy kifejtsék hatásukat.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik