Beigazolódott: Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának ezért lett vége

Beigazolódott: Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának ezért lett vége

Hirdetés

Beigazolódott: Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának ezért lett végeA szerelmesek kapcsolata eddig látszólag megingathatatlan volt. Nem valaki miatt költözött el otthonról Katinka. Hanem azért, mert férjére egy minden eddiginél durvább dühroham tört rá – értesült lapunk a Hosszú családhoz közeli forrásból.

Mint köztudott, Shane Tusup nehezen kezeli az indulatait. Több botrány fűződik a nevéhez, többször őrjöngött a medence partján, összeveszett versenybírókkal, melegebb éghajlatra küldött edzőkollégákat, és elő-előfordult, hogy a világ legjobb úszónőjével is minősíthetetlen hangnemben beszélt.

Úgy tudjuk, a kiváló tréner ezúttal az otthonukban tombolt, tört és zúzott. Volt, aki azt mondta lapunknak, hogy a 29 éves férfit kórházba kellett szállítani, de ezt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója nem erősíthette meg: – Konkrét személy egészségügyi ellátására vonatkozó információt nem adhatunk, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom – mondta a Borsnak. Minden­esetre az a hír járja, hogy a tréner szülei elsősorban nem a karácsonyi ünnepek miatt érkeztek ide Amerikából, hanem mert meghallották, mi történt.

Lapunk megkereste Katinka nagypapáját és édesapját is, azonban egyikőjük sem kívánt nyilatkozni a történtek kapcsán. Érthetô, ha megviselte őket a botrány, főleg, hogy a háromszoros olimpiai bajnok velük van most Baján, testközelből élik át, szegény min megy keresztül.

Hirdetés

Shane Tusup tegnap már munkába állt.

– Kérdezgette a gyerekektől, milyen volt a karácsony. Mi nem mertük megkérdezni tőle – mondta az egyik szülő. – Nem meglepő, ha összeomlott Tusup. Ez a páros az elmúlt öt évben a belét is kihajtotta, nem pihentek egy percet sem. Nem csoda, ha kikészült Shane. Egy hosszabb pihenés mindkettőjüknek jót tenne.

NEM HORDJA A JEGYGYŰRŰT

Újabb jel mutat arra, hogy a sikeres duó már nem alkot egy párt: Hosszú kezéről lekerült a jegygyűrű. November 22-én még az ékszerrel a kezén adott interjút, míg a karácsonyi Facebook-posztján már nem látható a gyûrû.

Az is igaz, hogy ez még semmi bizonyosságot nem jelent kettejük viszonyával kapcsolatban, hiszen Katinka és Tusup gyakran mutatkozott közösen úgy, hogy az amerikain rajta volt a gyűrű, az úszónőn pedig nem.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik