Anyukámnak elzsírosodott a mája, elkezdte ezt fogyasztani és hamarosan megszűnt a baj

Anyukámnak elzsírosodott a mája, elkezdte ezt fogyasztani és hamarosan megszűnt a baj

Hirdetés

Valószínűleg hallottad, hogy a csonthéjasok kedvezően hatnak a szívre - fogyasztásának egészséges szokása megakadályozhat számos szív- és érrendszeri megbetegedést, mivel a csonthéjasok szabályozzák a vér zsírszintjét. Ami érdekes, hogy a mazsola kiszárítása után hasonlóan viselkedik a diófélékhez. Nagyon tápláló és jó hatással van az egészségre.

Találtunk egy nagyon jó mazsolareceptet, ami segít megőrizni az egészségünket, és megvéd sokféle betegségtől.
A dióféléket nyersen lehet fogyasztani, vagy salátákhoz és joghurtokhoz adni, hogy ropogósabb legyen. Sok szénhidrátot tartalmaznak, ami javítja az energiaszintet, és természetes vizhajtó is egyben, vagyis eltávolítja a felesleges vizet és sót a szervezetből. A  diófélék káliumtartalma szabályozza a vérnyomást, míg a rosttartalom szabályozza az emésztést és megakadályoz számos emésztési problémát. A diófélék tartalmaznak antioxidánsokat is, amelyek képesek ellenállni a szabadgyököknek a szervezetben és megakadályozzák a rákos megbetegedéseket, valamint javítják a vérkeringést.

Hirdetés

A mazsolaital nagy segítség lehet számos betegség esetében. Ennek a mixtúrának olyan gyógyító tulajdonságai vannak, amely segít kigyógyulni sok betegségből.

Ha a mazsolát 24 órán keresztül vízben áztatunk, akkor egy édes folyadékot kapunnk, amely nélkülözhetetlen tápanyagokat biztosít a szervezet számára. Az ital méregteleníti a szervezetet és javítja az emésztést, hatékonyan megakadályozva számos egészségügyi problémát. A bioflavonoid tartalmának köszönhetően a mazsola felfrissíti a testüket, ezért gyakran javasolják a sportolóknak is 

Fogyasztása: 
Először mosd meg a mazsolát, majd forralj 750 ml-t. vízet egy edényben. Adj hozzá egy csésze mazsolát, majd hagyd 15 percig lehűlni a keveréket. Ezután szűrd le a mazsoláról a vizet, és hagyja őket egy hermetikusan zárt tartályban. Most tegyél egy liter vizet egy serpenyőbe, forrald fel, majd öntsd rá a mazsolára. Hagyd a keveréket 24 órán át a hűtőben, ezután fogyasztható.
Fogyasszunk egy pohár italt minden reggel üres gyomorra méregtelenítésre - igyuk tisztán vagy adjuk hozzá kedvenc smoothy-nkhoz.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik