A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

Hirdetés

A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

Aira Brown, az Egyesült államokban született kislány még csecsemő korában híressé vált.

 

 

 

 

 

2 évesen, amikor először elindult már sminkeszközökkel játszott, édesanyja kisminkelte és elkezdte mutogatni mindenkinek, hogy az ő gyermeke a legszebb kislány a Földön.

A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés

 

 

Szülei korán ráébredtek, hogy a kicsi egy földre szállt angyal, és úgy érezték, hogy teljesen rendben van, ha az egész világ megismeri, ezért úgy döntöttek, hogy kétévesen modellt csinálnak a gyermekből.

Már pici korában hatalmas hírnévre tett szert, miután anyja egy modellügynökséghez beiratta. Rajongói “élő babának”, “földre szállt angyalnak”, “angyali gyermeknek” becézték a kicsit. Hatalmas szempillák, tündéri mosoly, égkék szemek – tényleg olyan, mintha az égből szállt volna le…A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

 

Azonban nem sokan tudják, hogy ezt a kislányt anyja már babaként kezeléseknek vetette alá: színezte a haját, szemöldökét és szoláriumba vitték.Úgy tűnt, hogy a kislány nagyon örül, ha fotózzák, ezért több szépségversenyen vett részt. Kevesebb mint három éves korára, ő lett a legkeresettebb topmodell a gyermekek között.

 

A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

 

A kislány szülei elmondták, hogy a rossz indulatú idegenektől rengeteg szidalmat kaptak. Egy kislány, aki még írni és olvasni sem tud, már szépségversenyeken indul és fotóját különböző termékek reklámozására használják fel. Sokan ízléstelennek, károsnak vélik az ilyesmit!

A kislány ma már 8 éves, és még mindig több reklámfotózáson dolgozik, és híres márkák marketingesei előtt pózol. Az egyik legfizetetebb arcnak számít Amerikában.A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

 

Követőivel az Instagram, Facebook és a YouTube-oldalain tartja a kapcsolatot. Nem sokára egy filmben is láthatjuk, ahol Aira főszerepet fog játszani.

 

Sokan úgy vélik, hogy Airát szülei rakták erre az útra és amit csinál, az nem a saját elhatározás, hanem szüleinek az álma.

Ismert tény, hogy ritkán vezet jóra, aki ilyen hamar elkezdi a karrierjét és ilyen fiatalon nemzetközi hírnevet és elismerést szerez. Reménykedjünk abban, hogy Aira Brown-t, az angyal-arcú kislányt nem fogja károsan befolyásolni, hogy ilyen hamar a rivaldafénybe került.A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!A világ legszebb kislánya volt 2 évesen, ma így néz ki!

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik