A tévét nézve vette észre az orvos, hogy egy hölgy rákos

A tévét nézve vette észre az orvos, hogy egy hölgy rákos

Hirdetés

 

Munka után ledőltem pihenni, gyönyörű tengerparti házakat néztem a tévében és álmodoztam. De ekkor észrevettem egy csomót. Feleszméltem, úristen, lehet, hogy egészségügyi problémája van

– nyilatkozta később dr. Eric Voigt, fül-orr-gégész (egyébként korábban az orrtúrás veszélyére hívta fel a figyelmet), aki a HGTV Beachfront Bargain Hunt (magyarul nagyjából Tengerparti házvadászok) című műsorát nézte a múlt hónapban, és észrevette, hogy az az egyik vendég nyakán lehet, hogy egy rákos csomó van. A nő Nicole McGuinness volt, az orvos vissza is tekerte a műsort, hogy még egyszer szemügyre vegye a kitüremkedést, és azon gondolkozott, hogy vegye fel a kapcsolatot a nővel, akiről azt gondolta, nem is tud arról, hogy veszélyes lehet a daganat a nyakában.

Végül úgy akadt rá, hogy posztolt egy videót a műsorból a #BeachFrontBargainHunt hashtaggel a közösségi oldalakra. Két hét alatt ért el az üzenet a 32 éves McGuinnessig, Voigt pedig azt tanácsolta neki, hogy menjen el ultraszonográfiára és biopsziára, hogy kiderüljön, mi is az a csomó.

Hirdetés

És beigazolódott az, amit az orvos gondolt, pajzsmirigyrákja van McGuinnessnek, aki természetesen elkeseredett a hír hallatán, de nagyon hálás a doktornak.

Ez egy csoda szerintem, hogy a tévében nézve látta meg

– mondta a nő a Good Morning America című műsorban, ahol először találkozott élőben Voigttal. McGuinnesst nem mellesleg akkor nyilvánították éppen gyógyultnak a súlyos agyrákjából, mikor szerepelt a Beachfront Bargain Huntban.

Kiemelt kép: YouTube, via vt.co

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik