A születésed dátuma alapján megmondjuk hogy alakul a szerelmi életed

Hirdetés

Az olaszok a világ legromantikusabb emberei, ezért nem is csoda, hogy egy speciális szerelmi horoszkópot is alkotta a következő évre. Ugye te is kíváncsi vagy, hogy mi várd a jövőben? Az alábbi olasz szerelmi horoszkópból minden kiderül.

Az olaszok szerint születési dátumunk alapján 5 kategóriába tartozunk. Nézd meg, hogy te melyik csoportba tartozol, és olvasd el, hogy mi vár rád még idén.

A1-azok tartoznak ide, akik a következő napokon születtek: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31.
B2-azok tartoznak ide, akik a következő napokon születtek: 2, 7, 12, 17, 22, 27.
C3-azok tartoznak ide, akik a következő napokon születtek: 3, 8, 13, 18, 23, 28.
D4-azok tartoznak ide, akik a következő napokon születtek: 4, 9, 14, 19, 24, 29.
E5-azok tartoznak ide, akik a következő napokon születtek: 5, 10, 15, 20, 25, 30.

A1

Az év további része év nagyon jól fog alakulni számodra. Ha eddig viharfelhők, és problémák voltak a kapcsolatodban, most egy nyugodt, és harmonikus időszak köszönt rád. Akár még eljegyzésre, vagy házasságra is számíthatsz. Rendezheted a problémáidat, és elmondhatod végre a sérelmeidet. Ha végre megnyugodtál, pozitív történek sorára számíthatsz, és a szerencse is rád mosolyog. Nagyon pozitív lesz a következő éved, bármit teszel, bárhová mész, mindenütt boldogság, és szeretet fog körbevenni.

B2

Hirdetés

Ebben az évben a szerelem fog a középpontban állni. Azonban számos lelki kihívással és változással kell szembenézned, de a végén minden jó alakul. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, kalandos szerelem várhat rád. Mivel lelkes, és energikus személyiség vagy, sokan szeretnének majd közelebb kerülni hozzád. Hallgass az ösztöneidre, hiszen ebben az évben megtalálhatod az igazi lelki társadat.

C3

Ha eddig csak kerested a helyed a kapcsolatodban, próbáltad kitalálni, hogy mi is a pontos szereped a házasságban, akkor most ezek a kétkedések teljes mértékben meg fognak oldódni. A következő évben teljes harmónia köszönt rád, végre biztonságban fogod érezni magad a kapcsolatodban. Az is lehetséges, hogy végre egy házassággal pecsételitek meg a kapcsolatotokat, vagy kisbabát terveztek. Az biztos, hogy nagy lépések következnek az életedben. De a legfontosabb, hogy végre megtapasztalhatod a világon a három talán legfontosabb érzést: a feltétel nélküli szeretete, a megbocsátást, és az elfogadást. Annak érdekében, hogy jobb legyen a szerelmi életed, fontos, hogy kreatív együttműködésbe kezdjetek. Vigyázat, adódhatnak az anyagiak miatt feszültségek köztetek ebben az évben is. Ha valakinek nincsen még párja, akkor az év második felében, egészen biztosan rámosolyog a szerencse.

D4

Az egész évedet a harmónia és az egyensúly fogja jellemezni. Nagyon szuperül fogod érezni magad, ha párkapcsolatban élsz, de, ha szingli vagy, akkor is megtalálod a helyed a világban. Ha szeretnél egy igazi lelkitársat, képzeld el, hogy pontosan milyen is legyen, koncentrálj rá, és akkor biztosan be fogod vonzani őt ebben az évben. Az év első felében az a fontos feladat vár rád, hogy tanuld meg tisztelni, és szeretni önmagad, hiszen csak így lehetséges, hogy mások szeretetét is élvezhesd majd. Még, ha több megpróbáltatáson kell is keresztül menned, végül nagyon sok pozitív élményben lesz részed.

E5

Nem kell tartanod a nagy változásoktól, ebben az évben nyugodt, és kiegyensúlyozott leszel. Élvezheted a barátok, a családod, és ismerősök társaságát, nagyon sok szórakoztató, és emlékezetes dolgot fogtok együtt csinálni. A következő évben az egymás iránti tisztelet, és szeretet fog a kapcsolatod középpontjában állni. Ha még nem ész párkapcsolatban, a következő évben rátalálhatsz a nagy Ő-re.

 
 
 
Hozzászólások

Post Author: