A koleszterin a századunk rákfenéje

A koleszterin a századunk rákfenéje

Hirdetés

Csendesen rombolja az emberek egészségét és 5 éven belül akár végzetes komplikációkat is okozhat. Hogyan mentheti meg önmagát és a szeretteit?

 

Sok férfi nem foglalkozik a problémáival, amíg nem súlyosbodik a helyzet. Sokan nem kezdik el a kezelést, amíg meg nem hallják a diagnózist, de akkor általában már túl késő. Ezt egy szívroham, agyvérzés vagy érelzáródás követi. Csak mintegy 8% éli túl. Az esetek 92%-ában, a magas koleszterin az oka a kardiovaszkuláris betegségek kialakulásának. A koleszterin letelepszik az erekben és emiatt nyomást gyakorol a szívre. Önnek magasabb a koleszterinszintje a normálisnál? Kezdje el a kezelését még ma vagy a szívfájdalom rosszabbodhat és ez lehet az utolsó dolog, amit valaha is érezni fog.

Véleményem szerint az első számú problémát az oktatás és az információ hiánya jelenti a lakosság körében. Sokan nem is tudják, hogy magas a koleszterinszintjük. És azok, akik tudják, általában nem fordítanak túl nagy figyelmet a problémára. Mi mást is várhatnánk? Az orvosok nem beszélnek túl sokat erről a problémáról. Úgy gondoljuk, hogy ha jól nézünk ki kívülről, akkor belül is minden rendben van. Azonban miért fáj olyan gyakran a fejünk, miért zsibbadnak a végtagjaink, miért szokatlan a vérnyomásunk vagy miért érzünk fájdalmat a szívünk táján, miután felmegyünk néhány lépcsőn? Senki sem foglalkozik ilyesmivel.

 

A szív- és érrendszeri betegségek többségét a magas koleszterinszint okozza. Naponta gyűlik és rakódik le az ereinkben, ami gyakran tragédiához vezet.Egy vérrögöt nem lehet érezni a lábban és még az orvosoknak is meggyűlik a bajuk a megtalálásával. De időközben körülbelül 110.000 ember hal meg eme diagnózist követően , minden évben.

Egy olyan veszélyes betegséget, mint a magas vérnyomás is gyakran a magas koleszterinszint okozza. Az emberek azonnal elkezdenek gyógyszert szedni a magas vérnyomásra, de általában nem vizsgáltatják ki az okokat. A valódi ok észrevétlen marad, ezért a kezelés évekkel tovább tarthat és jobb esetben csak kisebb szövődmények jelentkeznek.

És a magas koleszterinszint egy további következménye - zsír a belső szerveken. Ez elkerülhetetlen. Az érösszehúzódás során a véráramlás lelassul az egész szervezetben , az anyagcsere funkciók gyengülnek és a zsír elkezd felhalmozódni. A túlsúly lehet a magas koleszterin egyik első mutatója. Ne az étrendjében keresse az okot, a tükörképe mindent megmutat, ami a belsejében történik. A test KIÁLT és riadót fúj!

Zsíros máj és hasnyálmirigy

Hirdetés

Az vagyunk, amit megeszünk. Micsoda idézet. Igaz, hogy a gyorsételek, a génmódosított élelmiszerek és a magolajak nem igazán segítik az egészségünk megőrzését. De a koleszterinnel egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Általában olyan tanácsot kapunk, hogy a koleszterinünk normalizálásához elég csak egészségesen és rendszeres időközönként ennünk. A valóságban, 80%-át a szervezetünk állítja elő, különösen a máj, a vesék, a mellékvesék, a garatban lévő mirigyek és a belek. Koleszterin nélkül egyetlen sejt sem képződhetne a szervezetünkben, ez egy létfontosságú zsír. A vérrel együtt minden szövethez elér és ha túl sok van belőle, akkor összegyűlik a véredényekben, "eltömíti őket" és korlátozza a véráramlást. Ezért nevezik gyakran "rossz" koleszterinnek. Különösen ez a koleszterin terheli a szív működését és agyvérzést, szívrohamot, érelmeszesedést és egyéb betegségeket okozhat.

 

Hogyan csökkenthető a "rossz" koleszterin szintje?

Ez egy fontos feladat, amire figyelnünk kell. Hogyan tisztítsuk meg a véredényeket az összegyűlt koleszterintől. A másik feladat pedig az, hogy biztosítsuk, hogy a koleszterin nem halmozódik fel újra ott és azt teszi, amit "állítólag" tennie kell – azaz segítséget nyújt az új sejtek létrehozásában. Mindkét feladat jól kezelhető a "Cholestifinnel" egy összetett termékkel, amelyet nem is olyan régen fedeztek fel. Személyes tapasztalatom van a termékkel kapcsolatban, ezért nem is találom aggályosnak az ajánlásomat. A többi termékkel összevetve, ez teljesen természetes összetevőkből áll. Emiatt kezelésként, de megelőzésként is használható, annak érdekében, hogy normális szinten tartsuk a koleszterint a vérben.

Egy természetes összetevőt, a galagonyát használják a rossz koleszterin "eltávolítására" és lebontására. Ahhoz, hogy a galagonya teljesen megtisztítsa a véredényeket, mindössze 5 napig kell használni a terméket. A jó koleszterin előállítását ebben a termékben egy úgynevezett transzporter, a béta-glükán teszi lehetővé. Ez egy enzim, amely a zabfélékben található meg. A fő előnye, hogy támogatja a koleszterin megfelelő működését a szervezetünkben. Támogatja az agy, a szív és a máj funkcióit is. Segít az erek rugalmasságának növelésében is.

A klinikai vizsgálatok során bizonyított hivatalos statisztikák szerint a "Cholestifint" legalább 4-5 héten keresztül kell alkalmazni annak érdekében, hogy normális szintre csökkentse a koleszterint. Úgy gondolom, hogy ezek az eredmények az igazán "súlyos" esetek kezeléséből származnak. Tapasztalatból tudom, hogy 2-3 hét elég kell, hogy legyen. Ennyi idő alatt lecsökkenhet a koleszterinszint.

A termék jelenleg nem elérhető a gyógyszertárakban és csak megrendelni lehet a hivatalos weboldalon. Ez az alacsony termelési mennyiségnek köszönhető. Azonban a megrendelési folyamat egyszerű és intuitív. A megrendelését elküldheti a weboldalon és aztán a csomagot kézbesítik Önnek, a legközelebbi postahivatalba. A postán ellenőrizheti a csomagot és aztán kifizetheti.

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy fordítson nagy figyelmet a testére és az egészségére. Sokkal bölcsebb dolog most szabályozni a koleszterinszintet, mint néhány nappal később szívrohammal kórházba kerülni!

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik