A kókusztej öt hihetelen gyógyászati előnye

Hirdetés

Kókuszolaj már egy ideje a figyelem középpontjában van, és bizonyára már hallottál a a bőrre és a hajra gyakorolt csodálatos egészségügyi tulajdonságairól. Ezek mind igazak, de kókuszolaj nemcsak az egyetlen  jótékony része a kókuszdiónak, kókuszvíz ugyanolyan hasznos, és jelentősen elősegítheti az általános egészségi állapotunk javulását . Gazdag káliumban  és antioxidánsokban, szóval nem is csoda, hogy a hawaii lakosok “égi harmat”-nak nevezik (Noelani).

Mi kókusztejnek hívjuk, de valójában inkább vízszerű és inkább zavaros, mint fehér a színe.

Ezekre az egészségügyi hatásokra számíthatsz rendszeres fogyasztás esetén:

 1. Megelőzi a kiszáradást
  Ez elixír bőven tartalmazza az öt alapvető ásványi anyagot: magnéziumot, káliumot, nátriumot, foszfort és kalciumot. Ezek az ásványi anyagok feltöltik, és hidratálják a szervezetünket, aminek hatalmas jelentősége van élettani szempontból, különösen azoknak, akik rendszeres testmozgást végeznek. Igyál sok kókusztejet ha a szigorú edzésprogramon veszel részt.2. Lassítja az öregedést
  Az egyik legfontosabb oka, hogy javasoljuk a kókusztejet, mert nagyon erősen lassítja az öregedést. Gazdag citokinekben és laurinsavban, ez két fontos elem, amelyek gyorsítják és szabályozzák a sejtek fejlődését. Rendszeres fogyasztása segíti a bőr öregedésének lassítását, kiegyensúlyozza a bőr PH szintjét,  hidratálja és erősíti a kötőszövetet.

  3. Természetes gyógyír a másnaposságra
  A kókusztej kiválóan gyógyítja a másnaposságot. Rendezi a gyomor elektrolit háztartását olyankor, amikor sokat kell wc-re menni, többféle okból. Legközelebb, ha túlzásba viszed az italt, ne feledd, hogy legyen egy üveg kókusztej kéznél, meg fogod nekünk köszönni!

  4. Jót tesz a bőrünknek 
  A kókuszvíz segíthet túllenni a bőrproblémákon, javítja a pattanásos, aknes heges bőrt. A szakértők javasolják a rendszeres használatát arclemosóként, mert hidratálja és táplálja a bőrt.

  Hirdetés

  5. Serkenti Fogyást
  A kókusztej zsírszegény, ami azt jelenti, hogy annyit ihatsz belőle, amennyit csak akarsz. Hosszan elnyomja az étvágyat, így a diéta éhezés nélkül zajlik.

  Eltekintve a kókusztej öt legfontosabb  egészségügyi hasznától, azt is meg kell említeni, hogy javítja az immunrendszert, serkenti az emésztést, szabályozza a vérnyomást, javítja a vesefunkciót, erősíti az agyműködést és a testet.

   

Forrás:http://www.curejoy.com/

Hozzászólások

Post Author:

%d blogger ezt szereti: