A kókuszolaj csodálatos dolog, de csak akkor, ha a megfelelő formában használod: Itt van, mit kell keresni

A kókuszolaj csodálatos dolog, de csak akkor, ha a megfelelő formában használod: Itt van, mit kell keresni

Hirdetés

A kókuszolaj sokoldalú természetes anyag, amely számos egészségügyi problémára megoldást kínál. Azt is mondhatjuk, hogy a természet egyik csodája, amely segíthet számos bőrprobléma emésztési probléma és egyéb betegségek esetén is. Azonban a legtöbb ember nem tud dönteni a piacon kapható kókuszolajok típusok közt - szűz kókuszolaj és finomított kókuszolaj, kókusztej, ki tudja, melyik mire jó, és melyiket érdemes megvásárolni. 

Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a különböző formákról: 

Szűz kókuszolaj

Ez a fajta olaj biztonságosan felmelegíthető, hideg sajtolt friss kókuszhúsból készül. Teljesen finomítatlan és nem génmanipulált.

Hirdetés

Finomított kókuszolaj

A finomított kókuszolaj száraz kókuszdióból készül, és 400 F-ra melegíthető. Nem genetikailag módosított és semleges ízű.

Kókuszos illat és íz

Mindkét kókuszolaj használható a testen, a hajon és a bőrön. Finomított kókuszolajjal jobb főzni és sütni, és magasabb forrásponttal rendelkezik, mint a szűz kókuszolaj. Másrészt a szűz kókuszolaj jobb nyersen. Mindkét kókuszolaj esszenciális tápanyagban gazdag, és főként az aromájában és ízében különbözik.

Kókuszolaj vásárlásakor győződj meg arról, hogy nem genetikailag módosított és bio gazdálkodásból származik. Van ugyanis olyan kókuszolaj, amely vegyi anyagokat vagy adalékanyagokat is tartalmazhat.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik