A halott Baba Vanga még most is jósol

A halott Baba Vanga még most is jósol

Hirdetés

Ha­tal­mas gaz­da­sági for­du­la­tot és az űr újabb te­rü­le­te­i­nek meg­hó­dí­tá­sát tar­to­gatja a kö­vet­kező év Baba Vanga sze­rint.

A vak bolgár jósnőt tartják a Balkán Nostradamusának, korábban már megjósolta a 9/11-es terrortámadást, a Brexitet, az Iszlám Állam felemelkedését, vagy éppen azt, hogy az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke színes bőrű lesz. Így látomásainak komoly ereje van, de az egyik jövő évre vonatkozó jóslatát mégis kételkedve fogadják.

Baba Vanga szerint ugyanis 2018-at két esemény fogja meghatározni: Kína válik a világ első számú gazdasági hatalmává, a Vénuszon pedig újfajta alternatív energiaforrást fedezünk fel, amelyet a későbbiekben tökéletesen ki is tudunk használni.

Hirdetés

A jósnő 1996-ban halt meg 85 éves korában, de jóslatai 85 százaléka a későbbiekben megvalósult. Kína esetében akár igaza is lehet, hiszen az ázsiai ország gazdasága folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb eredményeket érnek el, míg az amerikai gazdaság növekedése némiképp megtorpanni látszik. Gazdasági kutatóintézetek szerint sem kizárható, hogy 2018-ra a kínai GDP meghaladja az amerikait.

A Vénusz esetében viszont lehet, hogy tévedett a jósnő, ugyanis jelenleg nincs tervben, hogy űrmissziót küldenének a bolygóra. Viszont a Parker Napszondát 2018 júliusában indítják, és bár a tervek szerint nem a Vénuszon fog landolni, de a bolygó gravitációs vonzását kihasználva közelíti meg a Napot.

Baba Vanga egészen az 51. évszázadig megjósolta, hogy évente mi fogja átformálni a világunkat – tovább azért nem, mert szerinte ekkor ér véget a földi élet.

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik