A FA-teszt, amely megmondja, hogy milyen munkatárs vagy?

Hirdetés

Milyen vagy a munkában?

Jól érzed magad abban, amit csinálsz? Jól kijössz a kollégáiddal? Kielégít a munkád?  főnökeid szeretnek? Nem mindenki válaszol ezekre a kérdésekre igennel, és ebben az esetben, valószínű, hogy nem is elégedett a munkájával. De akkor mit lehetne tenni? Milyen munkát kellene keresni? Gondolom, mindannyiunkban felvetődött ez  a kérdés. Van egy teszt, amely segít eldönteni, hogy ha váltani szeretnél, milyen munka felé indulj el.

Az alábbi teszt, a Magic Circle, egy informálisan együttműködő jogi szervezet megbízásából készült, és állítólag 94%-os biztonsággal megmondja, milyen munkaerőnek számítasz!

Annyit kell tenned, hogy kiválasztod a legszimpatikusabb fát, de 10 másodpercnél többet ne válogass!:

fak

Ha az 1. fát választottad:

Te mindig a legjobb akarsz lenni mindenben. Erős benned a az ambíció. Folyamatosan keményen dolgozol és nem vagy egoista. Azért dolgozol, mert hiszel abban, hogy jobb hellyé teheted ezt a világot.

Ha a 2. fa a kedvenced:

Elég kemény ember vagy, ugyanakkor a munkatársaidat megnyugtatja jelenléted. Értékeled a mind a személyes boldogságot, mind az anyagi jólétet – az utóbbit még inkább.

Ha a 3. fa a legszimpatikusabb számodra:

Könnyen építed emberi kapcsolataidat, mert megértő és szimpatikus ember vagy. Figyelmes hallgatóság vagy, bár túlságosan nem érint meg a másik ember nyomora. Szívesen segítesz másoknak.

Ha a 4. képet választottad:

Páratlan gondolkodó vagy. A gondolataid és ötleteid a legnagyobb értékeid. Szereted megvitatni másokkal a világnézeted, és elméleteid. Azokkal szeretsz együtt lenni, akikkel együtt tudsz gondolkodni és tanulni.

Hirdetés

Ha az 5. kép a kedvenced:

Téged a stressz teljesen elkerül. Illetve, ha megkörnyékezne, te jó messzire küldöd. Még a legkomolyabb helyzetben sem aggodalmaskodsz. Szereted jól eltölteni az idődet. Úgy gondolod, hogy mindenkinek joga van arra, hogy a saját útját járja.

Ha a 6. képet választottad:

Te nagyon felelősségteljes személy vagy, aki szeret és tudja hogyan kell vigyázni másokra. Nagyon független vagy. Tudod, mit akarsz és soha nem félsz, hogy menjél és elérd a célod.

Ha 7. kép a kedvenced:

Nagyon kedves, nyílt és szellemes ember vagy. Kivívod az emberek bizalmát és tele vagy lelkesedéssel. Ugyanakkor szükséged van arra, hogy csodálattal vegyenek körbe a többiek és támogassanak téged.

Ha a 8. képet kedveled:

Kiemelkedő intellektussal rendelkezel. Az intelligenciahányadosod 145 felett van, ami azt jelenti, hogy szinte zseni vagy. Adóügyvédként kitűnően teljesítenél.

Ha a 9. kép a kedvenced:

Érzelmes és intuitív ember vagy. A kreativitás és a kíváncsiság vezet a szellemi megismerés útján.

Ha esetleg nem csak egy kép állt a szívedhez nagyon-nagyon közel, ez normális. Egy ember egy szervezeten belül többféle feladat elvégzésére is alkalmas, de habitusától (ami a fenti tesztből derült ki), függ, hogy melyik területen tud a legjobban teljesíteni.

Forrás: innen 

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik